Door de combinatie van heerlijke koffie, unieke uitstraling en onze glimlach weten wij zeker dat jouw gasten een onvergetelijk moment zullen beleven. Stel je voor; terwijl je vriendelijk wordt ontvangen door de barista, ruik je de geur van vers gezette koffie. Je kijkt hoe de koffie bereid wordt en staat ondertussen rustig het programmaboekje door te nemen. De open dag is begonnen!

Van een festival, open dag tot aan een bruiloft. Allemaal evenementen waar wij graag aan deelnemen met de espressobar. Wij geloven erin dat we samen het beste resultaat kunnen neerzetten.

Jij kent de wensen van jouw klanten. Samen met onze ervaring en kennis maken we er een perfect plaatje van.

Benodigdheden op locatie:
Afmetingen van de mobiele espressobar:
Standaard aanbod:

De koffiekunsten van de barista

Wist je dat koffie door de eeuwen heen tot drie keer toe illegaal is verklaard?! Gelukkig heeft dit niet doorgezet en kunnen wij nu vrijuit van het zwarte goud genieten. En genieten van de koffiebonen van YAZ. lukt zeker.

Wanneer je kiest voor een barista inhuren, zijn er naast natuurlijk de espresso tal van koffievariaties die wij kunnen zetten. Denk hierbij aan cappuccino’s, latte’s en lungo’s. Natuurlijk allemaal met ons private label koffiebonen gezet.

Een allergie? Dan hebben wij een ruime keuze aan koemelk vervangende producten, zoals kokos- en sojamelk.

Aanvullende opties op locatie

Naast de vers gezette koffie en thee kunnen wij ook andere dranken serveren. Hierbij kun je denken aan:

Er is niks lekkerder dan een kleine zoetigheid voor bij de koffie. Wij kunnen een standaard arrangement meenemen bestaande uit o.a. koekjes, bonbons en muffins. Of wil je graag petit fours met eigen logo? Ook dat is mogelijk.

Als kers op de taart bestaat er zelfs de mogelijkheid om op locatie versgebakken stroopwafels te serveren. Geloof ons, vers gezette koffie met een versgebakken stroopwafel is een hemelse combinatie.

Toch een drank of zoetigheid in gedachte die er niet tussen staat? Of andere ideeën?

Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden.
Uiteraard mag je ook vrijblijvend een offerte opvragen.

Koffie op bruiloft

 Gefeliciteerd! Ontzettend leuk dat jullie gaan trouwen.

Willen jullie je gasten op een unieke manier verrassen? Hier past een barista inhuren goed bij! Terwijl jullie genieten van de dag, ontvangt onze barista de gasten en biedt hen een vers gezette kop koffie aan. 

Een heerlijke toevoeging en geschikt voor elk weertype en locatie. Omdat de mobiele espressobar van YAZ.  eenvoudig naar binnen te rijden is. 

Koffie op beursstand

Op een beurs wil je als bedrijf graag een element waardoor je eruit springt. Waardoor de bezoekers naar jullie toe lopen in plaats van de concurrent. 

Uiteraard is dit jullie eigen product of dienst, jullie eigen uitstraling. Om toch nog meer bezoekers naar de beursstand te trekken is een barista een perfecte aanvulling. De barista zal de bezoekers welkom heten en een vers gezette kop koffie aanbieden. Dit is het moment om met de potentiële klant in gesprek te gaan.

Koffie op elke locatie

Uiteraard is YAZ. inzetbaar in Nederland. Maar ook als jullie bedrijf gevestigd zit in het buitenland of jullie bruiloft net over de grens wordt gehouden, komen wij ook naar jullie toe. 

De espressobar kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Bovendien is de bar zo ingericht dat van hieruit ook andere dranken geschonken kunnen worden.

Een zoetigheid bij de koffie? Ook dat verzorgen wij tot in de puntjes.