De koffiebar van YAZ. is door de afmetingen (2m x 1,2m x 2m) zowel buiten als binnen inzetbaar. Er is gekozen voor rustige kleuren, zodat de koffiebar in iedere omgeving past en bij elk soort evenement. Van festival tot aan bruiloft. YAZ. komt graag naar u toe!
De koffie wordt gezet met de XLVI Steamhammer. Een prachtige handgemaakte machine uit Italië. Bij elke druk op de knop zorgt deze espressomachine voor de perfecte espresso of kop koffie. Samen met de eigen koffiebonen van YAZ. een ware smaakbeleving.
Naast de vers gezette koffie, hebben de gasten ook keuze uit verschillende soorten verse thee en verschillende soorten melk. Hierbij kunt u denken aan kokos-, haver- of amandelmelk. Elke soort zorgt voor zijn eigen unieke smaak en hierdoor hebben de gasten met een allergie ook de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke cappuccino of latte macchiato.
Bent u opzoek naar een zoetigheid voor bij de koffie? Ook dat kan uiteraard geregeld worden. Op de mobiele koffiebar van YAZ. is namelijk ruimte om mooie etagères neer te zetten met een afwisselend assortiment aan muffins, koekjes en bonbons. Versgebakken stroopwafels? Zelfs dat is mogelijk 😉

Meer informatie? ‘Barista op locatie