Handgemaakte espressomachine

Robuust, stoer en uniek. Dat zijn de woorden waarmee wij de mobiele espressobar graag omschrijven. Samen met de handgemaakte espressomachine is het een waar plaatje om naar te kijken.

De mobiele espressobar is makkelijk te vervoeren en door het formaat (2,5m x 1,2m x 2m) geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen. Wij zetten de bar neer, openen de luiken, zetten de espressomachine aan, opwarmen en dan kan het koffie bereiden beginnen! Een groot voordeel is dat wij zelf een gevulde watertank meeneem, waardoor we heel flexibel inzetbaar zijn.

Het totaalplaatje

In overleg met jullie, kunnen wij de aankleding aanpassen aan het evenement.

De bar blijft uiteraard hetzelfde maar met enkele statafels of andere aankleding kan het er nog mooier uit komen te zien. Wat kleine lekkernijen bij de koffie? Ook geen enkel probleem, dus kijk eens op naar de aanvullende opties. Op deze manier willen wij graag het totaalplaatje perfect maken. 

Onderscheidend vermogen

Wat is het dat YAZ. espressobar onderscheidt van de rest?

De woorden robuust en stoer hebben wij al laten vallen, maar daar moeten wij onze barista eigenlijk nog aan toevoegen; Jessica. Zij heeft passie voor dit vak.  Zij zal jouw klanten dan ook met een grote glimlach te woord staan en net dat stapje extra zetten om hen, samen met het kopje koffie, meer dan tevreden de dag te laten vervolgen.

Daarnaast hebben wij ons eigen private label met koffiebonen. 2 unieke soorten speciaal voor ons gebrand en heerlijke verse thee voor de personen die minder fan zijn van koffie. Enthousiast geworden en wil je graag onze barista inhuren? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!