Koffiebonen bestellen

Vanuit de mobiele espressobar van YAZ. worden twee soorten koffiebonen geschonken. Beide soorten zijn met zorg uitgekozen en kunnen ook besteld worden om thuis van te genieten. YAZ. hanteert een 100% versheidsgarantie. De koffiebonen zijn nooit ouder dan 4 dagen. 

Private label

YAZ. heeft gekozen voor een private label om zo de kwaliteit te kunnen garanderen. Deze bonen worden niet met tientallen kilo’s tegelijkertijd gebrand. Ze worden voor elke bestelling met de hand vers gebrand.

Dit gebeurt uiteraard met zorg en liefde voor het product in een kleine koffiebranderij. Hier zijn wij zelf meermaals langs geweest, om te kijken naar het proces en de werkwijze. Deze sloot perfect aan bij de waarden waar wij voor staan met YAZ. espressobar.

Bestelvoorwaarden

  • € 3,95 verzendkosten

JOSÉ.

De JOSÉ. is een melange met koffiebonen uit verschillende landen in Midden- en Zuid-Amerika en daarnaast één soort boon uit Kenia om deze koffie een lekkere kik te geven. Door gebruik te maken van koffiebonen van verschillende plantages kan er net zolang gespeeld worden met de samenstelling totdat deze perfect op smaak is. En geloof ons, dit hebben wij weten te bereiken.

€ 19,95

JESS.

De JESS. is een direct trade koffieboon uit Colombia. Finca El Paraiso heet de plantage. Dit is een 14 hectare tellende plantage gelegen op 1840 meter hoogte. Bij een direct trade koffie vindt de inkoop rechtstreeks bij de boeren plaats, zonder tussenkomst van een handelaar. Hierdoor ontvangt de koffieboer een goede, eerlijke prijs voor de koffiebonen.

€ 24,95